Smart med Rabattkod

Det är ju alltid bra när ma kan hitta rabattkoder till det till man ska handla, med en rabattkod så kan man ju få sakna mycket billigare och det vill man ju. När man shoppar online så är det ofta så att det finns lite rabatter som man kan få för att få det att bli billigare och det är ju toppen när det fungerar så. Man vill ju såklart få saker och ting så billigt som möjligt och det är ju något som man gärna vill ha. Ja det finns så mycket som är roligt och som man vill köpa. Jag blir alltid lite mer shoppingsugen när våren kommer och man blir sugen på fina vårkläder.

Finns så mycket fint att köpa just nu

Ja jag tycker att det finns så mycket fint som man kan köpa just nu, det är fina härliga färger som gör att man längtar ännu mer till våren och sommaren och sen så är det så härligt att det är gladare färger och mer pastellfärger tycker jag. Då blir jag också mer sugen på att handla saker. Ja att hitta fina saker och kläder det är ju något som jag tycker är kul och det är kul att jämföra priser så att man kan hitta bra priser och så att man slipper betala så mycket. Så att man kan få det för mindre pengar det är ju så mycket roligare om man får det på rean eller liknande. 
Ja det finns verkligen en hel del som man kan göra och som man kan satsa på och det är ju så härligt när man hittar dom sakerna som man känner att man verkligen behöver och att man då hittar dom till ett bra pris. då blir det ju så mycket roligare att köpa dom än om det hade varit för fullt pris.